Missie

Missie: Organisaties helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering waarbij specifieke aandacht is voor de (geïntegreerde benadering van) GRC&A aspecten.
Visie: Door een combinatie van resultaatgerichte én mensgerichte aanpak met expertise in zowel programma management als GRC&A opdrachtgevers helpen hun doelen te realiseren.
Strategie: Vanuit diverse opdrachten ben ik in aanraking gekomen met de onderwerpen Corporate Governance, Risico Management, Compliance en Audit. Vaak worden deze aspecten versnipperd binnen organisaties uitgevoerd waardoor aan de ene kant dubbel werk wordt gedaan en (erger nog) aan de andere kant belangrijke In Control zaken over het hoofd worden gezien. In mijn benadering  ga ik uit van een geïntegreerde aanpak/visie waarin de onderwerpen als geheel bezien worden.

Om organisaties te helpen om vooruit te komen stel ik me als interim en/of programma manager beschikbaar om deze verbetering/verandering te kunnen realiseren.

Mijn Unique Selling Point ligt verscholen in de combinatie van GRC&A en Programma Management omdat bij grootscheepse organisatorische veranderingen steeds meer rekening gehouden moet worden met GRC&A aspecten. De holistische benadering van deze twee werelden maakt mijn aanbod uniek. Mijn doel is dan ook om organisaties te helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering waarbij specifieke aandacht is voor de (geïntegreerde benadering van) GRC&A aspecten in grootschalige organisatieveranderingen. Dit realiseer ik door een no-nonsense,  resultaatgerichte aanpak waarbij de betrokkenheid, inzet en kwaliteiten van interne medewerkers van cruciaal belang zijn.

Contact

GRC&A
Interim en Programma Management

Consulting Partner:
Marc Piels
Denariusstraat 1 6515 DC Nijmegen
Tel. 06-42640705
E-mail: marc.piels@grca.nl
KvK: 54516307